KKA växer Stockholm och Göteborg

Vi söker handläggande och medverkande arkitekter som vill utvecklas med oss. Framförallt söker vi dig med en stark gestaltningsförmåga och ett stort engagemang för hållbar arkitektur. Projekteringsvana i BIM Revit är meriterande.

HANDLÄGGANDE ARKITEKT
Du har minst fem års erfarenhet av projektering i alla skeden, från skiss till bygghandlingar. Som handläggande arkitekt håller du i projekt, delegerar till medarbetare och har kontakt med kunder och övriga konsulter. Som person är du utåtriktad med en god social förmåga. Du är noggrann, strukturerad, självständig och gillar att arbeta i ett högt tempo.

MEDVERKANDE ARKITEKT
Du är nyutexaminerad eller har några års erfarenhet. Som medverkande arkitekt är du en del av vårt team och arbetar i olika skeden, från tävling till projektering. Vi ser att du successivt växer in i en roll med kundrelationer och kontakt med övriga konsulter. Som person är du formstark och har en god social förmåga. Du är noggrann, självständig och gillar att arbeta i ett högt tempo.

KONTAKT
För frågor angående tjänsterna i Stockholm kontakta Sofia Wendel på 0763 16 32 77
För frågor angående tjänsterna i Göteborg kontakta Fredrik Kjellgren på 0707 90 50 88

Ansökan med CV och portfolio pdf max 10Mb skickas till work@kjellgrenkaminsky.se
Märk din ansökan med: Stockholm alt. Göteborg

Kjellgren Kaminsky är en prisbelönt arkitektbyrå med en stark hållbarhetsprofil. Vi har 30 anställda i Stockholm och Göteborg och omfattas av kollektivavtal mellan Almega Tjänsteföretagen och Sveriges Arkitekter.

Annons: