Kjellgren Kaminsky växer i Stockholm och Göteborg

Vi söker handläggande och medverkande arkitekter som vill utvecklas med oss. Framförallt söker vi dig med en stark gestaltningsförmåga och ett stort engagemang för hållbar arkitektur. Projekteringsvana i BIM Revit är meriterande.

HANDLÄGGANDE ARKITEKT
Du har minst fem års erfarenhet av projektering i alla skeden, från skiss till bygghandlingar. Som handläggande arkitekt håller du i projekt, delegerar till medarbetare och har kontakt med kunder och övriga konsulter. Som person är du utåtriktad med en god social förmåga. Du är noggrann, strukturerad, självständig och gillar att arbeta i ett högt tempo.

MEDVERKANDE ARKITEKT
Du är nyutexaminerad eller har några års erfarenhet. Som medverkande arkitekt är du en del av ett team och arbetar i olika skeden, från tävling till projektering. Vi ser att du successivt växer in i en roll med kundrelationer och kontakt med övriga konsulter. Som person är du formstark och har en god social förmåga. Du är noggrann, självständig och gillar att arbeta i ett högt tempo.

KONTAKT
För frågor angående tjänsterna kontakta HR-chef Ida Lenngerd på 0735-31 11 17 ida@kjellgrenkaminsky.se

Ansökan med CV och portfolio pdf <10Mb skickas till work@kjellgrenkaminsky.se
Märk din ansökan med: Stockholm alt. Göteborg

Kjellgren Kaminsky är en prisbelönt arkitektbyrå med en stark hållbarhetsprofil. Vi har 33 anställda i Stockholm och Göteborg och omfattas av kollektivavtal mellan Almega Tjänsteföretagen och Sveriges Arkitekter. Läs mer om oss här www.kjellgrenkaminsky.se

Annons: