Kjellgren Kaminsky söker arkitekt till Stockholm

Om dig
Vi söker dig med utmärkt gestaltningsförmåga och som brinner för hållbar arkitektur. Projekteringsvana i BIM Revit är meriterande. För att trivas i rollen tror vi att du behöver ha minst tre års erfarenhet ifrån arbete som Arkitekt i olika skeden.

Om tjänsten
I rollen som arkitekt hos Kjellgren Kaminsky kommer du att arbeta med utmanande uppdrag av olika slag och i varierande faser alltid med fokus på hållbarhet och inspirerande arkitektur. Idag har vi en bred projektportfölj och arbetar med samhällsfastigheter, kyrkor, kontor, stadsutveckling, bostäder och inredning. Som anställd kommer du vara med och förverkliga vår vision att bygga byggnader som gör människor lyckliga och har ett minimalt ekologiskt fotavtryck.

Om oss
Kjellgren Kaminsky är en prisbelönt arkitektbyrå med 30 anställda i Göteborg och Stockholm. Vi omfat-tas av kollektivavtal mellan Almega Tjänsteföretagen och Sveriges Arkitekter. Vi strävar efter att vara den bästa arbetsgivaren i branschen och erbjuder flexibla arbetstider, friskvårdsbidrag, samarbete med företagshälsovård, studieresor, inspirationsbidrag, ledarskapsutveckling, frukost och annat som vi tror du kommer att uppskatta som anställd hos oss.

I Stockholm sitter vi på Alma, där vi delar lokaler med en mängd kreativa företag. Vårt team är tight och vi arbetar nära varandra för att utveckla projekten på bästa sätt.

Besök vår hemsida för att se mer www.kjellgrenkaminsky.se

Kontakt
För frågor angående tjänsterna kontakta Ida Lenngerd på 0735 31 11 17
Ansökan med CV och portfolio skickas till work@kjellgrenkaminsky.se
Märk din ansökan med: Arkitekt Stockholm

Annons: