Just nu söker vi Kreativa och engagerade Planarkitekter – Leksands kommun

Vill du bli en viktig del av team samhällsutveckling i Leksand? Vi är nyfikna på dig!
Leksand växer och nu satsar vi på en utökning av vårt team med flera viktiga medarbetare. Vi arbetar just nu med många spännande planer och projekt för bostäder, handel, idrottsändamål, infrastruktur och centrumplanering. Är du en kreativ och engagerad Planarkitekt som vill vara med i förverkligandet av framtidens Leksand, kan det här vara jobbet för dig! Vi erbjuder förutom ett spännande och utvecklande arbete en fantastisk livsmiljö och ett rikt utbud inom sport- kultur- och friluftsliv.

Vi tror på våra medarbetare. Här får du chansen att utvecklas som planarkitekt samtidigt som du kan ha en bra balans mellan jobb och fritid. Som teammedlem hos oss får du arbeta med detaljer såväl som helheten i spännande stads- och samhällsutvecklingsprojekt.

Din roll i teamet
I ditt arbete som planarkitekt i Leksand ansvar du för egna planuppdrag och projekt. Du driver dina projekt genom hela planprocessen från vision till färdigt planförslag. Du arbetar självständigt och är drivande i att ta fram planer, program och strategiska dokument.
I ditt arbete är du en viktig del av samhällsutvecklingen i Leksands kommun och du arbetar i nära samarbete med dina kollegor inom detalj- och översiktsplanering, mark- och exploatering, stadsutveckling mm. Externa kontakter med såväl allmänhet, exploatörer som politiker är en del av din vardag.

Vem Du är
Vi söker dig som tycker om att arbeta självständigt och kreativt, som vill omsätta tankar och idéer till verklighet.

Du är engagerad, strukturerad, delar med dig av din kunskap och breddar vårt team.
Ditt relationsskapande förhållningssätt är en viktig förutsättning för att skapa goda resultat och ett bra samarbete. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Vi erbjuder dig ett spännande och omväxlande arbete där du både får möjlighet till stort eget ansvar och till ett gott samarbete med dina kollegor.

Du har examen som planeringsarkitekt, landskapsarkitekt, arkitekt, samhällsplanerare eller motsvarande och gärna några års erfarenhet, men vi välkomnar även nyutexaminerade med framåtanda. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

B-körkort är en förutsättning för tjänsten.

Vi erbjuder vår nya medarbetare
Våra förmåner i Leksands kommun är bland annat gratis träning via Hälsosam, semesterväxling vilket ger fler semesterdagar, bruttolöneavdrag för hälso-och sjukvård och en rökfri arbetsplats. Tjänsterna är 100 % tillsvidare och tillträde för tjänsten är enligt överenskommelse. Vi tillämpar individuell lönesättning.

För dig som sökande har vi möjlighet att erbjuda medflyttandeservice, vänligen se vidare information på www.rekryteringslots.se

Organisationsbeskrivning:
Leksands kommun präglas nu av stor utveckling inom många områden. Bland annat pågår en omfattande centrumutveckling, byggnation av många nya bostäder samt det fortsatta arbetet för att vara en av landets främsta idrotts- och friluftskommuner. Sektorn Samhällsutveckling består av sex avdelningar; Plan- och karta, Strategisk planering, Näringsliv, Myndighet, Kultur och Fritid med c:a 100 anställda. Vårt uppdrag är att vara en aktiv och drivande part i arbetet att förverkliga kommunens vision om 18000 invånare 2025 samt att det ska vara lätta att leva i Leksand. Våra verksamheter bygger på professionalitet, kvalitet, omtanke och engagemang.

Vill du veta mer?
Vänligen kontakta chef för Plan- och kartavdelningen Malin Bengtsson, tel. 0247 – 80 218 eller chef för avdelning Strategisk planering Anna Ograhn, tel 0247-803 07 . Fackliga representanter nås via Leksands kommuns växel, tel. 0247 – 80 000.

Välkommen med din ansökan!

Vår rekryteringsperiod pågår mellan den 29/5-30/6-17 . Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med din ansökan!
Du söker via vår hemsida www.leksand.se/ledigajobb. Bifoga CV samt personligt brev.

Sök tjänsten

Annons: