IMOLA söker Arkitekt/Formgivare /Designer

Vi är en äregirig bostadsutvecklare som strävar efter att skapa kvalitativa bostadsprojekt oavsett skala. Hos oss blir du en viktig del i ett litet kreativt team som driver det otroligt roliga inledande arkitektoniska idé- och utvecklingsarbetet från markförvärv – till bostäder som vill lite mer.

Efter att vi dragit ”de stora penseldragen” brukar vi para ihop oss med någon/något av landets/väldens mest intressanta arkitekter/arkitektkontor för att tillsammans ta projekten i mål.

Gemensamt för projekten är en hög ambition som tillåter en utforskande arkitektur som gärna får landa i en innovativ gestaltning men aldrig på bekostnad av grundläggande kvaliteter – så som bra planlösningar och en i övrigt god och funktionell boendemiljö.

För oss är en särskiljande estetisk gestaltning en kvalitet i sig. Både exteriört och interiört. Helheten måste övertyga. Men viktigast är att den står sig över tid. Det medför att vi ofta är med och petar i detaljerna för att helheten skall övertyga.

IMOLA har idag ca 1.200 byggrätter, i eget växande lager, och söker därför en ny tusenkonstnär till vårt Design- och Projektutvecklingsteam.

Du är en färsk, oupptäckt, supertalang – kanske utan formellt utbildning – även om utbildning kan vara en fördel – liksom erfarenhet.

Oavsett behöver du vara begåvad med en sällsynt stilsäker gestaltningsförmåga och ett brinnande intresse för både grafisk form, design och god modern arkitektur.

Du är sjukt strukturerad. Gillar att arbeta i grupp. Bidrar prestigelöst med engagemang och kreativitet. Och är ohälsosamt intresserad av att göra skillnad. Du vill lite mer helt enkelt. Precis som vi.

Du behärskar SketchUp, AutoCad eller Revit – och gärna även InDesign samt Illustrator.

Första intrycket gör du, förslagsvis, digitalt där du kort berättar om dig själv och visar exempel på bredden av dina förmågor.

Mail
magnus.ruthstrom@imola.se

www.imola.se

0708-588780

Annons: