Hultin & Lundquist Arkitekter söker en arkitekt

Hultin & Lundquist Arkitekter har i höst många intressanta projekt i olika skeden inom flera områden och behöver förstärkning.

Vi söker en arkitekt med minst 3-5 års erfarenhet och med en förmåga att självständigt och i samverkan med oss andra möta uppdragsgivare och handlägga projekt av varierande karaktär. Erfarenhet av framförallt projektering av bostäder och flerbostadshus, men även kontor och kommersiella lokaler med AutoCAD Architecture som ritverktyg, är meriterande. Du ska ha fullständig arkitektutbildning (motsvarande master) vid någon av Sveriges arkitekturskolor eller motsvarande. Du ska ha arbetat i Sverige och därmed ha kännedom om regelverk och standarder.

Hultin & Lundquist Arkitekter är ett mindre arkitektkontor med bas och historiska rötter i Malmö, med omnejd. Vi sitter mitt i Malmö, på ett loft alldeles vid Stortorget, ett stenkast från Centralstationen. En styrka hos oss är framförallt vår begränsade storlek, där vi arbetar nära tillsammans och där alla ofta tar del av samtliga pågående uppdrag och skeden och därmed har en god helhetsbild, vilket får genomslag även i uppdragen.

Du är som person är en kreativ realist, lyhörd, självgående och social. Du har sinne för gestaltning och kan förmedla och motivera dina idéer övertygande i både tal, skrift och inte minst skisser och ritningar, även tekniska. Du behöver tala och skriva svenska flytande och ha lätt för att tydligt och precist uttrycka dig.

Tillsvidareanställning, heltidstjänst, med bra förmåner och arbetsvillkor. Tillträde omgående alt. enligt överenskommelse. Titta in på vår Facebooksida och bläddra ner bland bilder för flera aktuella och tidigare projekt.

Välkommen att skicka din ansökan till magnus@hultinlundquist.se

För mer information kontakta:
Magnus Fernebrant, tel: 040-756 75
www.facebook.com/hultinlundquist

Annons: