Handläggande Landskapsarkitekt/Landskapsingenjör till Liljewall arkitekter

Liljewall arkitekter är idag ett av Sveriges ledande arkitektkontor med drygt 200 arkitekter och ingenjörer i Göteborg, Stockholm, Malmö och Buenos Aires. Vi anser att god arkitektur gör skillnad. Det gör den genom hållbarhet, god funktion och vass gestaltning. Sådana byggnader och miljöer engagerar och skapar mervärden för såväl den enskilda människan som samhället i stort.

Genom våra tolv marknadsområden skapar vi mötesplatser för många människor. Landskap är ett av dem där stadens gröna rum ligger i fokus. Här arbetar idag 15 engagerade landskapsarkitekter- och ingenjörer fördelat på våra tre svenska kontor. Deras passion ligger i att forma och utveckla levande och upplevelserika utemiljöer. Med bred kunskap och aktivt ansvarstagande i byggprojektets alla skeden – och tillsammans med kollegor från övriga marknadsområden – skapas de bästa förutsättningarna för en levande utemiljö.

Liljewall efterfrågas i en allt större bredd av landskapsuppdrag. Därför söker vi nu ytterligare en kreativ landskapsarkitekt och/eller en landskapsingenjör med sinne för detaljer, som vill vara med och ha en drivande roll i våra spännande projekt runt om i landet; från Gällivare till Trelleborg.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna kommer att spänna från stadsutveckling och tidiga analyser till gestaltning och projektering av stadsrum, skol- och bostadsgårdar samt kommersiella och industriella miljöer. Våra projekt utförs alltid med fokus på hållbarhet och gestaltning och därför söker vi dig som brinner för dessa frågor och som vill hjälpa oss att göra skillnad.

Kvalifikationer

  • Master från Landskapsarkitekturprogrammet alt. examen från Landskapsingenjörsprogrammet
  • 3–5 års relevant arbetslivserfarenhet (handläggarnivå)
  • vana av projektering i AutoCad (kunskaper i ArchiCAD är meriterande)
  • svenska i tal och skrift

Rollen kräver en god kommunikativ förmåga då du kommer att ha löpande, självständig kontakt med beställare och projektledare. Du får även ta del av ett utvecklande samarbete med övriga kompetenser i vårt team av arkitekter, ingenjörer, stadsplanerare, miljösamordnare och ljusdesigners. Ett samarbete som präglas av allas engagemang, nyfikenhet och humor.

Placeringsort: Stockholm alt. Göteborg
Resor i tjänsten kan förekomma.

Ansökan
Skicka din portfolio samt ansökan till jobb@liljewall.se
Märk ditt mail med ”Landskap 2018” samt den ort du söker till.
Sista ansökningsdatum: 14 oktober 2018, dock löpande rekrytering.

För ytterligare information kontakta:
Klara Björnström, HR-koordinator tel 0765-01 71 92

www.liljewall.se

Annons: