Handläggande arkitekter till 3XN Stockholm

Vill du vara med och forma framtidens boendemiljö?

För två stora och mycket ambitiösa stadsutvecklingsprojekt med bostäder och handel på sammanlagt över 100.000 kvm söker vi nu dig som:

  •  Är handläggande arkitekt med minst 5 års arbetslivserfarenhet, varav minst 2 år som handläggande arkitekt och har minst 2 års projekteringserfarenhet av bostäder.
  •  Har ett stort engagemang och driv för att förverkliga en vision.
  •  Har intresse för och en mycket god gestaltande förmåga.
  • Har en god kommunikativ förmåga och är lyhörd som person.
  •  Är van att kommunicera med beställare, myndigheter och konsulter.
  • Besitter en gedigen projekteringserfarenhet av svenska projekt i alla skeden, men framförallt av system- och bygghandling, då du kommer att arbeta i samtliga skeden, från detaljplan till färdig bygghandling.
  •  Är mycket väl förtrogen med de svenska byggreglerna, men särskilt kring utformningen av bostäder.
  • Kunskaper i Revit är en stor fördel.

Vi erbjuder ett självständigt arbete i en kreativ och internationell miljö. Arbetsplatsen är 3XN’s kontor i Stockholm city.
Lön efter kvalifikationer.

Ansökan
Ansökan med personligt brev, cv, rekommendationsbrev från tidigare arbetsgivare och portfolio mailas till awa@3xn.dk (max 5 Mb).
Inkomna ansökningar gås igenom fortlöpande. Sista ansökningsdag 2018-04-15
Intervjuer hålls efter överenskommelse.

Om 3XN
3XN är ett internationellt kontor, baserat i Skandinavien, med stor arkitektonisk höjd i projekten, som spänner alltifrån bostäder och kontor till läromiljöer och offentliga byggnader som muséer, kultur-/konserthus, arenor, stadshus, sjukhus samt nya stadsplaner. Med sammanlagt 4 kontor i Köpenhamn, Stockholm, New York och Sidney har 3XN ca 100 medarbetare. Just nu arbetar 3XN med ett 15-tal större nybyggnadsprojekt på 25.000 – 100.000 kvm under projektering/byggnation i Europa, Australien och Nordamerika, bl.a. IOK:s nya HK i Lausanne, en ny skyskrapa i Sydney och Sydneys nya stora fiskmarknad, samt ett flertal större bostadsprojekt i Toronto. Färdigställda projekt i Sverige är Swedbanks nya HK i Sundbyberg, Odenplans nya paviljong ovan mark för t-bana/Citybanan, Stockholm Continental och ny administrationsbyggnad för Uppsala universitet. Pågående svenska projekt är bl.a. Astoriahuset, Grow Hotel och bostäder i Västerås.

Annons: