GRID – Stockholm – söker Arkitekt / Handläggande arkitekt

GRID är ett växande arkitektkontor inriktat mot resande och stadsutveckling. Vi strävar för långsiktigt ökad tillväxt i samhället och bättre miljö genom ny teknik och effektivt utnyttjande av resurser. Som företag vill vi växa genom att vara förstahandsvalet när det gäller arkitektkontor med vår inriktning. Våra uppdrag består ofta av utredning, utformning, projektering och visualisering av okonventionella och tekniska projekt. Exempel på projekt vi jobbar med just nu: Ny station för Saltsjöbanan vid Slussen, ombyggnad av station Gullmarsplan, Tunnelbanans utbyggnad, nybyggnad Ekerö bussdepå. GRID växer och söker nu en

Arkitekt
Som arkitekt arbetar du ofta tillsammans med andra arkitekter och teknikkonsulter i komplexa projekt för offentliga beställare. De system vi utformar påverkar många människors liv vilket ställer höga krav på förståelse för samhället samt konstnärlig, teknisk och administrativ förmåga. Du ska ha arkitektexamen och det är meriterande om du har jobbat på arkitektkontor tidigare samt har erfarenhet av programmen AutoCad, Revit och 3dsMax. Då många av våra kunder och dokument är på svenska är skrift och tal i svenska ett krav.

Handläggande arkitekt
Som arkitekt arbetar du ofta tillsammans med andra arkitekter och teknikkonsulter i komplexa projekt för offentliga beställare. De system vi utformar påverkar många människors liv vilket ställer höga krav på förståelse för samhället samt konstnärlig, teknisk och administrativ förmåga. För att lyckas i rollen har du arkitektexamen och projekteringsvana. Du ska ha minst 3 års erfarenhet av yrket och det är meriterande om du har jobbat med BIM-projektering i programmen AutoCad, Revit och 3dsMax. Då många av våra kunder och dokument är på svenska är skrift och tal i svenska ett krav.

För att trivas hos oss är du en driven person som tycker om att ha kul på jobbet. Du är noggrann, kreativ och samarbetsorienterad. Är du dessutom duktig på att framställa underlag som gör kunder och andra intressenter nyfikna på mer är du helt rätt för oss på GRID arkitektur.

Vi erbjuder dig en utvecklande tjänst i ett team med högpresterande och inspirerande arkitekter som ständigt jobbar för ett hållbart samhällsbyggande. Vi sätter kvalitet framför kvantitet och siktar alltid på långsiktighet i våra samarbeten. Utvecklingsmöjligheterna är stora, och nya idéer välkomnas. Du kommer att få jobba med roliga projekt som ger upplevelser till tusentals människor.

Intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av Torbjörn Lundell, 070-8359891. Urvalet sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.

Ansök med CV, personligt brev och portfölj (max 10MB) till torbjorn.lundell@gridark.se.

Annonser:

Annons: