Fortifikationsverket söker Specialist Fortifikatorisk design – Eskilstuna

Vill du jobba med långsiktigt fastighetsförvaltande och samtidigt bidra till ett robust samhälle och en säkrare värld?
Bland våra fastigheter finns hamnar, flygplatser, garnisonsområden, skjutfält och stora skogsområden för övning. Beståndet av byggnader är varierat och vi har verksamhet spridd över hela landet där Försvarsmakten har verksamhet.

Vi är experter inom området för skydd och säkerhet av byggnader och infrastruktur. Regeringen har gett oss i uppdrag att bidra till ett robust samhälle. Det gör vi bland annat genom att vara en del av Sveriges krisberedkap med expertkunskaper inom teknisk infrastruktur.

Som statlig arbetsgivare satsar vi mycket på våra medarbetares kompetensutveckling. Vi underlättar för medarbetare att få balans i livet, mellan arbete och fritid, karriär och familj.

Fortifikationsverket administrerar inte spontanansökningar/intresseanmälningar. Vi erbjuder istället möjligheten att prenumerera på lediga jobb så att du får en påminnelse när det finns nya lediga anställningar att ansöka till. Du gör det enkelt genom att klicka på knappen Prenumerera och registrera din e-postadress. Om du tidigare har ett användarkonto, klicka på knappen Logga in för att göra ansökan eller ändra dina personliga inställningar. Fortifikationsverket kan tyvärr inte bevaka lediga jobb åt dig utan du måste alltid ansöka till de anställningar som annonseras.

Fortifikationsverket är en av Sveriges största fastighetsägare. Vi arbetar med avancerad teknologi i samhällsviktiga byggnader och bergrum, på flygfält och marinbaser. Vi har regeringens uppdrag att se till att Försvarssektorn har väl fungerande anläggningar, mark och lokaler för sin verksamhet och vi är en viktig del av landets krisberedskap.

Vi erbjuder
Hos oss finner du en kultur som präglas av affärsmässighet, professionalism, delaktighet och respekt. Här får du mycket goda möjligheter till kompetensutveckling. Vi jobbar också för att medarbetare hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Vi eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Du kommer att upprätta skisser och förslag på en given funktion i komplexa anläggningar. Du leder och deltar i arbetsgrupper för genomförande av förstudier. Vidare kommer du att ha delansvar för projektbudget, framtagande av underlag samt att ansvara för konsultupphandling. I rollen ingår att vara kontaktperson mot kund.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad arkitekt eller civilingenjör. Du har flerårig erfarenhet av arbete som arkitekt och kunskaper i CAD-projektering. Du har även erfarenhet från ledning av projektering inom komplexa funktioner, exempelvis sjukhus och andra installationstäta lokaler samt underjordsanläggningar. Vidare har du god förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Meriterande kvalifikationer
Meriterande är erfarenhet från projektering av anläggningar med fortifikatoriskt skydd. Det är även meriterande med kunskaper inom 3D-visualisering, kalkylering och BIM. Vidare är det meriterande med utbildning inom bergteknik, miljö och energiteknik.

Personliga egenskaper
Som person är du självständig och driven. Du är ansvarstagande och har högt kvalitetsmedvetande. Du har samarbetsförmåga, är kommunikativ samt har egen drivkraft. Arbetet kräver en hög grad av integritet och säkerhetsmedvetande.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Svenskt medborgarskap är ett villkor, eftersom anställningar vid Fortifikationsverket är säkerhetsklassade. Det innebär att säkerhetsprövning och registerkontroll kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen.

Kontaktpersoner
Vill du veta mer om anställningen är du välkommen att kontakta enhetschef Magnus Ågren, tfn 010-44 44 756 eller HR-specialist Roger Thörnstrand, tfn 010-44 44 512.

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster
Fortifikationsverket gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Fackliga representanter
Eric Bergman, Ledarna
Tommy Eriksson, SEKO
Per Alexis, SACO
Samtliga representanter nås via vår växel, tfn 010-44 44 000

Ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast 2017-05-14. Vid ansökan kommer dina personuppgifter behandlas enligt personuppgiftslagen. Genom din ansökan samtycker du till behandlingen. Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.

Länk till den här sidan
http://fortv.se/sv/Jobba-hos-oss/?rmpage=job&rmjob=145&rmlang=SE

ANSÖK

Annonser:

Annons: