Erfarna Landskapsarkitekter till Nyréns

Vi söker nya medarbetare till Urbana rum – landskapsarkitekter, byggnadsantikvarier, stadsplanerare

Om Urbana rum
Urbana rum samlar kompetens inom stadsbyggnad, landskap, kulturmiljö, hållbarhet och gestaltning. I den kreativa processen arbetar vi integrerat och tvärdisciplinärt. Våra idéer, visioner och gestaltning bygger på detta. Med kommunikation som verktyg skapar vi en hög kunskapsnivå och delaktighet. Vi leder komplexa processer och dialoger, analyserar, skriver, ritar, bygger fysiska modeller och visualiserar.

Om rollen som landskapsarkitekt
Som landskapsarkitekt tar du din utgångspunkt i platsens kvaliteter och människors behov. Aspekter som landskaps- och naturvärden, kulturhistoriska värden, sociala mönster och funktioner utgör basen för dina idéer, visioner och gestaltning. Vi erbjuder uppdrag med stor betydelse för människor; offentliga platser som torg, parker och lekplatser. Du arbetar i tidiga skeden med strukturplaner och analyser, du kan projektera. Din passion är tillåtande, trygga och inspirerande livsmiljöer. Du lägger stor vikt vid att funktioner är väl lösta, vackra och byggbara. Du engageras av att skapa goda förutsättningar för förvaltning respektive skötsel. Kalkylarbetet och ekonomiska överväganden är en självklar del för dig. Du kan vara uppdragsansvarig, vilket innebär att du ansvarar för anbud, kundrelationer och att leda arbetsgruppen. Alternativt är du handläggare. Då ansvarar du för att leda den interna projekteringsgruppen såväl som de externa konsulterna.

Om dig
Du är utbildad landskapsarkitekt. Det är meriterande om du även har landskapsingenjörsutbildning. Du har erfarenhet av uppdrag i offentliga miljöer. Du har gärna erfarenhet från olika roller inom myndigheter, fastighetsförvaltning, byggprocessen och konsultföretag. Du får möjligheten att arbeta i rollen som uppdragsansvarig, erfaren handläggare alternativt kan du i vissa projekt växla mellan rollerna.
Som Uppdragansvarig/ Erfaren handläggare har du minst tio års erfarenhet av att självständigt driva projekt alternativt har du omfattande tid i handläggarollen. Du inspireras av att få vägleda kollegor, du är strukturerad, engagerad och affärsmässig. Vidare trivs du i rollen som beslutsfattare, du är kommunikativ och har ett proaktivt arbetssätt i din relation till såväl kunder som kollegor.

Ansök idag
Sista ansökningsdag är 31 augusti 2017. I denna rekrytering samarbetar vi med Valona TM. Urvalsarbetet pågår löpande så vänta inte med att skicka in dina ansökan till cv@valona.se märkt med ”Landskapsarkitekt”. Rekryteringsansvarig är Suzanne Falk 0705941036. Har du specifika frågor om respektive jobb är du välkommen att kontakta Ulrika Bergström 086984325, Nyréns Arkitektkontor.

Annons: