Byggnadsingenjör/ byggteknisk arkitekt – Ankar Arkitekter

Kreativitet behöver ramar, och sällan är väl ramarna mer konkreta än just för en arkitekt. Bärande väggar, trapphus och hisschakt står där de står. Inte minst sätter projektets budget en gräns för vad som är möjligt. Att tänka inuti boxen har därför blivit lite av vår specialitet, och att göra det mesta möjliga utifrån de förutsättningar som finns.

Vi har nu behov av att anställa en Handläggande Projektör
Arkitekt eller Byggnadsingenjör med minst 5 års erfarenhet av projektering

Ett axplock av vad som är på gång hos oss just nu

  • Småhusområde i Svinninge ca 4200 BTA – Utveckling och projektering av småhus/ typhus som ska byggas i betongfabrik
  •  Farsta Strand ca 10 000 BTA – Utredning och utveckling av flerbostadshus (markanvisning)
  •  SACO HK i gamla stan ca 2100 LOA – Gestaltning (interiör) och projektering i samarbete med MER
  •  Äldre fastighet i City ca 2400 LOA – Modernisering och HG-anpassning
  •  Vindsvåning i City ca 350 LOA – Gestaltning och projektering för ny hyresgäst

Våra projekt innefattar framförallt kontor och bostadsprojekt. Då vi är få personer internt så har vi ofta samarbeten med andra arkitektkontor, för att kunna ta oss an större projekt, få avlastning när vi har många projekt (vilket vi normalt sätt har) och för att bredda kompetensen i teamet.

Förväntningar på dig
Vi söker främst dig som vill, och har erfarenhet av att jobba i projekteringsfasen med detaljprojektering. Samtidigt finns förstås möjlighet att även jobba med design/ gestaltning i programskeden lite beroende på din kompetens och profil.

Då vi i en stor del av våra projekt använder oss av underkonsulter är det en förutsättning att du kan och vill samordna ett flertal externa kontakter i de flesta projekt du arbetar i.

Grundkrav
Utbildad byggnadsingenjör eller arkitekt med minst 5 års erfarenhet
Att du är van att jobba i ArchiCAD
Bilkörkort
Flytande svenska i både tal och skrift

Vårt kontor
Vårt kontor är beläget i rymliga lokaler i Frescati nära Brunnsviken med 8 min promenad från Universitetets T-bana. Vi delar lokalerna med ett bostadsutvecklingsföretag som vi har ett nära samarbete med. Då vi även har en stor samarbetspartner inom fastighetsutveckling som sitter i Täby, nära Roslags Näsby station, har vi planer på att flytta in i dessa lokaler på sikt.

Vår vision
Vår ambition är att vara delaktiga från första skiss tills dess att sista kudden ligger på plats. Vi försöker även slå hål på myten att arkitekten ”bara krånglar till det”, genom att föra en nära dialog med byggteamet på arbetsplatsen. Vår roll i projekten sträcker sig därför lite längre än vad svenska arkitektkontor normalt åtar sig.

Om detta känns intressant är du välkommen att mejla din CV och portfolio till Carl-Anders Ankar ca@ankar-arkitekter.se

Annons: