Borgholms kommun söker planarkitekt

Borgholms kommun omfattar norra delen av Öland – solen och vindarnas ö. Centralorter är Borgholm, Köpingsvik och Löttorp. De största näringsgrenarna i kommunen är besöksnäringen och lantbruket. Borgholms kommun har drygt 10 900 åretruntboende invånare och över två miljoner besökare varje år.

Vi erbjuder en mångfald av yrkesområden och en mängd viktiga jobb. Hos oss arbetar ca 1000 medarbetare fördelat på fyra förvaltningar och två kommunala bolag. Vi arbetar aktivt för att vara en attraktiv arbetsgivare med bra anställningsvillkor och en god arbetsmiljö. I vårt arbete utgår vi från våra värdeord: Välkomnande-Utvecklande-Tillsammans.

Som medarbetare hos oss erbjuder vi dig bl.a. ett roligt och utvecklande arbete, trevliga och kompetenta kollegor och en mycket aktiv personalförening.

Samhällsbyggnadsförvaltningen har idag drygt 35 medarbetare fördelat på fyra avdelningar. Vi söker nu en planarkitekt till vår plan- och byggavdelning, som arbetar med översiktlig planering, detaljplanering, och bygglov.

Vi söker dig som vill vara med och utveckla Öland och Borgholms kommun för framtiden, utifrån vår unika natur, kultur och boendemiljö. Du kommer att arbeta med den fysiska planeringen i nära samarbete med boende, företagare, övriga förvaltningar samt med andra kommuner och myndigheter

Vi söker ständigt nya medarbetare som vill vara med och bidra till Borgholms kommuns utveckling! Vill du bli en av oss? Varmt välkommen med din ansökan!

För mer information: http://www.borgholm.se/bygga-bo-miljo/

Arbetsuppgifter:
Hos oss blir du en av fem planarkitekter som tillsammans med lika många bygglovshandläggare ansvarar för kommunens plan- och byggfrågor. Vi är en liten och trivsam kommun, där det är ett högt tryck på samhällsbyggnadssidan och där varje medarbetare är en viktig resurs. Det är många detaljplaner på gång och inom kort ska vi påbörja arbetet med att ta fram en ny översiktsplan. För dig innebär det att du kommer få möjligheter att arbeta brett med planering i alla skalor och du kommer ha möjligheter att påverka din utveckling efter dina intressen och färdigheter.
Arbetet bedrivs huvudsakligen i projektform och du kommer att ha en ledande roll i dina projekt. Det innebär att du kommer att ha ett nära samarbete med många av aktörerna inom samhällsbyggnadssektorn, såväl inom kommunen som med andra myndigheter, med exploatörer och kommuninvånare.

Kvalifikationer:
Du är utbildad landskapsarkitekt, fysisk planerare eller arkitekt. Har du arbetslivserfarenhet efter utbildningen är det meriterande, men det är inget krav. Du har en bred förståelse för samhällsbyggnadsfrågor och goda kunskaper om planprocessen och lagstiftningen som styr den.
Som person har du lätt för att samarbeta, är initiativrik, drivande och serviceinriktad. Du jobbar lika gärna självständigt som i grupp och uttrycker dig väl i både tal, skrift och bild. Du har god kunskap inom digitala verktyg som GIS och Adobe programmen.

B-körkort är ett krav.

Urval och rekrytering sker löpande. Så tveka inte att ansöka redan i dag!

Övrigt:
Inför rekryteringsarbetet har Borgholms kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning

Omfattning:
Heltid

Löneform:
Månadslön.

Arbetstid:
Dagtid.

Tillträde: 2017-11-01. Eller enligt överenskommelse.

Antal platser:
1

Ansökan:
Sista ansökningsdag: 2017-09-24

Arbetsgivarens referensnummer:
A710080

Upplysningar lämnas av:
Magnus Juhlin
Plan- och byggchef
Telefon: 0485-88156
E-post: magnus.juhlin@borgholm.se

Facklig(a) företrädare
Lisa Wändesjö
Sveriges Arkitekter
Telefon: Nås via Servicecenter 0485-880 00
E-post: lisa.wandesjo@borgholm.se

Annons: