Arkitekter till Kanozi

Kanozi drivs av att skapa kreativ och formstark arkitektur. Vi vet att god arkitektur påverkar människor positivt och leder till ett mer socialt och ekologiskt hållbart samhälle. Kanozi Arkitekter grundades 2001 och är sedan starten ett tävlingsvinnande, framgångsrikt och ständigt växande arkitektkontor, idag med över 65 medarbetare. På kontoren i Göteborg, Malmö och Stockholm arbetar arkitekter, ingenjörer och inredningsarkitekter i team som drivs av ett mål: att leverera djärva, kreativa förslag som skapar värde för samhället och våra kunder.

Nu behöver vi fler ambitiösa och nyfikna medarbetare till våra kontor i Göteborg, Malmö och Stockholm. Vi söker dig med det skarpa ögat och förmågan att tillsammans med oss leverera starka lösningar som skapar mervärde för våra kunder och dess beställare.

Om tjänsten som arkitekt på Kanozi i Stockholm
Vi har haft uppdrag i Stockholmsområdet under flera år och före sommaren vann vi det parallella uppdraget att utforma Sickla station. Med det och andra nya projekt i ryggen etablerar vi nu Kanozi Arkitekter på Saltmätargatan 8 i Stockholm, och du är välkommen att bli en del av ett familjärt team där du förväntas bidra med dina kreativa lösningar. Vi tror på delaktighet, laganda, prestigelöshet och utveckling i dynamiska arbetsgrupper med målet att ständigt utmana och utveckla kreativiteten i både stora och små projekt.

Vi söker dig som…
… trivs i en varm och entreprenöriell atmosfär där alla bidrar till företagets framgång på olika sätt. Är du dessutom en lagspelare som ser värdet i att arbeta i team kommer du att känna dig som hemma.

Våra önskemål till dig:

 • Du har briljerat inom bostads- och kontorsprojekt i 5–10 år
 • Stor vana att driva egna projekt och arbeta i team
 • Är en stjärna på att kommunicera i både ord och bild
 • Har kompetens i Revit

Vad Kanozi erbjuder dig
Lockas du av en varm och öppen företagskultur där arbetsglädjen skapas av stort engagemang och flexibilitet kommer du att trivas bra med oss på Kanozi.

Är det du som vi kommer att välkomna till vårt nyetablerade stockholmsteam? Härligt! Då ser vi fram emot att lära känna dig. Tänk på att tjänsten kan bli tillsatt redan före sista ansökningsdag. Med andra ord, skicka in din ansökan med CV redan idag.


Om tjänsten som arkitekt på Kanozi i Göteborg
På kontoret i Göteborg, som ligger centralt på Järntorget, arbetar idag 45 arkitekter, inredningsarkitekter och byggnadsingenjörer. Den senaste tiden har vi startat upp flera stora projekt i Göteborgsområdet inom stadsplanering, kommersiella fastighetsprojekt och inredning, och behöver nu stärka vårt team med nya förmågor.

Vi söker dig som…
… trivs i en entreprenöriell atmosfär där alla bidrar till företagets framgång på olika sätt. Är du dessutom en lagspelare som ser värdet i att arbeta i team kommer du att känna dig som hemma.

Våra önskemål till dig:

 • Du har briljerat inom bostads- och kontorsprojekt i 5–10 år
 • Stor vana att driva egna projekt och driva andra i team
 • En stjärna på att kommunicera i både ord och bild
 • Kompetens inom Revit

Vad Kanozi erbjuder dig
Gillar du en varm och öppen företagskultur där arbetsglädjen skapas av stort engagemang och flexibilitet kommer du att trivas bra med oss på Kanozi.

Är det du som Kanozi arkitekter ska välkomna till göteborgsteamet? Härligt! Då ser vi fram emot att lära känna dig. Tänk på att tjänsten kan bli tillsatt redan före sista ansökningsdag. Med andra ord, skicka in din ansökan med cv redan idag.


Om tjänsten som arkitekt på Kanozi i Malmö
På kontoret i Malmö, som ligger centralt nära Stortorget, arbetar idag 22 arkitekter, inredningsarkitekter och byggnadsingenjörer. Vi har stort behov av att hitta flera medarbetare som kan vara med och utveckla kontoret till att nästa nivå. Vi söker därför seniora medarbetare som vill vara med och ta ansvar för kontor, ledarskap och ackvirerande.

Vi söker dig som…
…trivs i en entreprenöriell atmosfär där alla bidrar till företagets framgång på olika sätt. Är du dessutom en lagspelare som ser värdet i att arbeta i team med ett nära dagligt ledarskap kommer du att känna dig som hemma.

Våra önskemål till dig:

 • Du har briljerat inom bostads- och kontorsprojekt i minst 10 år
 • Stor vana att driva egna projekt och driva andra i team
 • En stjärna på att kommunicera i både ord och bild
 • Är trygg i att ta en ledarroll
 • Kompetens inom Revit

Vad Kanozi erbjuder dig
Gillar du en varm och öppen företagskultur där arbetsglädjen skapas av stort engagemang och flexibilitet kommer du att trivas bra med oss på Kanozi.

Är det du som Kanozi arkitekter ska välkomna till malmöteamet? Härligt! Då ser vi fram emot att lära känna dig. Tänk på att tjänsten kan bli tillsatt redan före sista ansökningsdag. Med andra ord, skicka in din ansökan med cv redan idag.

För samtliga tjänster gäller:

START: Enligt överenskommelse
PLATS: Göteborg, Malmö samt Stockholm
OMFATTNING: Heltid
LÖN: Fast lön

SKICKA IN DIN ANSÖKAN TILL:
Stockholm: job-sthlm@kanozi.se
Göteborg: job-gbg@kanozi.se
Malmö: job-mlm@kanozi.se

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2018-12-01

Annons: