Arkitekt – Skanska Teknik – Göteborg och Växjö

Skanska Teknik är en strategisk teknikresurs inom Skanska Sverige och består av ca 300 personer. Vi bidrar till ökad teknisk kvalitetssäkring av Skanskas projekt runt om i landet. Vi deltar i arbetet med effektivisering av hela byggprocessen i nära samarbete med produktionen, från utveckling och anbudsskede till genomförande och teknisk förvaltning.

Inom arkitektur skapar vi långsiktigt värde både för fastighetsägare och hyresgäster med flexibla, långsiktiga och lönsamma byggnationer. Här finns estetik, miljö, ekonomi, teknik, kvalitet, formgivning och inte minst problemlösningar.

Vi hanterar hela projekteringsprocessen. Oavsett om det gäller nybyggnation av bostäder, radhusområden, ombyggnation av kontorslokaler eller skola, så finns vi med och säkrar hela processen. Från idé, utredningar och skisser till detaljplanering och bygghandlingar.

Tekniks arkitekter finns i Göteborg, Malmö, Stockholm och Växjö. Nu söker vi kollegor till våra kontor i Göteborg och Växjö.

Var med och skapa en bättre vardag att leva, bo och arbeta i.

Som arkitekt hos oss kommer du får möjlighet att arbeta nära våra kunder. Du kommer att arbeta i uppdrag som sträcker sig från tidiga skeden och utredningar till färdigprojektering Du kommer att arbeta som projekterande eller utredande arkitekt med ansvar för arbetsledning och självständig arkitektonisk utformning i större eller mindre uppdrag

Vi söker nu dig, som är lyhörd och engagerad och vill vara med och utveckla uppdrag genom hela processen. Du har en hög gestaltningsförmåga, och gillar utrednings- och projekteringsarbete. Vi tror att du tycker om att diskutera och lyssna. Trots att du tar stort personligt ansvar inspireras du av dynamiken som finns i att jobba i team.

Du är utbildad arkitekt och har några års erfarenhet och är van att jobba med gestaltning, koncept och design i tidiga skeden.

Är du den vi söker? Skicka din ansökan redan nu!

Vi vill att du bifogar ditt CV och personliga brev i din ansökan. Sista dag att meddela oss ditt intresse är 30 juni 2017, men sök redan nu, för vi är nyfikna på att veta mer om dig. Har du några frågor? Kontakta Helena Burstrand Knutsson, Gruppchef Göteborg, 010-448 42 22 eller Daniel Anderson, Gruppchef Växjö, 010-449 33 97.

Annons: