Arkitekt och byggnadsingenjör till Thule Fastighetsutveckling – Stockholm

Thule Fastighetsutveckling är entreprenören som tar kommersiella lokaler och exklusiva privatbostäder till sin fulla potential, från idé till arkitektur och byggnation.

Som arkitekt hos oss blir du nyckeln till den smartaste lösningen för kunden, fastigheten och hyresgästen. Du kommer att arbeta nära andra arkitekter, byggnadsingenjörer, byggprojektledare, entreprenörer och rådgivare, alla med samma slutmål: en leverans av hög kvalitet, där hållbarhet och långsiktighet är självklara ledstjärnor.

Vi söker en arkitekt med några års erfarenhet och en byggnadsingenjör med arkitektoniskt intresse. Vi lägger stor vikt vid att du trivs med att jobba nära bygget samt har öga för design och detaljer. Du drivs av att självständigt påverka det du skapar samtidigt som du är en lagspelare och har en stark önskan om att lära dig mer om helheten.

Behärskar du ArchiCad och det svenska språket är det en stor fördel.

Vill du veta mer om oss? Besök www.thulefastighetsutveckling.se

I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Frida Persson, Tel 08-520 017 51. Skicka din ansökan till frida.persson@jobway.se urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Annons: