Arkitekt inom varumärke och design till Swedavia

Vill du vara med och utveckla framtidens flygplatser?
Swedavia är inne i en expansiv fas gällande terminal- och fastighetsutveckling och vi söker dig som vill arbeta som arkitekt inom området varumärke och design. Rollen arkitekt ingår i koncernfunktionen Marknad & Kommunikation och rapportering sker till Ansvarig Varumärke & Design. Området varumärke och design ansvarar bland annat för designstrategier som sträcker sig från storskalig arkitektur och övergripande formspråk till inredningskoncept, skyltar och produktframtagning.
Genom strategisk kommunikation, ett professionellt varumärkesarbete, fokus på kund och genom öppna, ödmjuka och nära relationer med omvärlden vill vi på Marknad & Kommunikation skapa intresse, förståelse och engagemang för Swedavias utveckling liksom flygets betydelse. Vi jobbar för att Swedavias varumärkes- och designarbete, Swedavias kommunikation och relationen med våra kunder (resenärer, flygbolag och hyresgäster) förmedlar positiva attityder och kunskap om företaget och branschen, som gör oss attraktiva och säkerställer en hållbar flygplatskoncern.

Dina arbetsuppgifter
Som arkitekt på Swedavia har du en central roll i arbetet med Swedavias arkitektur- och designstrategier samt implementering av dessa i organisationen. Du kommer att vara delaktig i och rådgivande till diverse projekt på Swedavias flygplatser som innefattar arkitektur och designfrågor. Konkret innebär det att, med utgångspunkt ur Swedavias designstrategi, ta fram konkreta lösningar samt att stötta och guida interna funktioner och externa partners i projekt som rör arkitektur och design och med målet att bygga vidare Swedavias varumärke i den fysiska miljön. Som arkitekt behöver du ta del av och sedan inneha detaljerad kunskap om Swedavias designstrategiska frågor samt om flygplatsernas grundförutsättningar. Du kommer även att vara delaktig i vidareutvecklingen av våra designstrategiska dokument samt ingå i Swedavias strategiska forum för arkitektur och design.

Din profil
Vi söker dig med arkitektexamen och som har bred erfarenhet av att arbeta med arkitektur- och designstrategiska frågor. Du har flerårig erfarenhet av att arbeta som arkitekt med arkitektur, inredning och designprogram på arkitektkontor, varumärkesbyrå eller liknande. Meriterande är att ha erfarenhet av verksamheter inom infrastruktur, transport och retailmiljöer. Du är pedagogisk och kan på ett tydligt sätt kommunicera och driva arbetet framåt. För att lyckas i arbetet bör du vara en nyfiken och engagerad person som arbetar effektivt och har framdrift i frågor. Du bör ha goda kunskaper i svenska och engelska samt i dataprogram så som AutoCAD, Adobes programserie samt Microsoft Office. Du bör även kunna skissa och illustrera dina tankar och idéer på ett tydligt sätt som kan kommuniceras vidare till projekt och externa partners.

Vi erbjuder
Utifrån vår kunskap om våra resenärer arbetar vi proaktivt och medvetet inom de områden som har störst påverkan på helhetsupplevelsen av våra flygplatser; områden som exempelvis atmosfär och bemötande. Här är vårt arbete inom varumärke och design avgörande för att nå framgång. Med utgångspunkt från våra värderingar erbjuder vi en inkluderande arbetsplats med fokus på utveckling, kompetens och engagemang för ledare och medarbetare. Där vi tillsammans skapar en attraktiv arbetsplats präglad av stolthet, affärsmässighet och arbetsglädje. På våra flygplatser möter vi hela världen. Det är en unik arbetsplats med flygpuls och atmosfär. Vi ser att olikheter och mångfald berikar, och ser det som en förutsättning för vår framtida utveckling som hållbart företag. På swedavia.se/om-swedavia/lediga-jobb/ kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss.

Anställning och kontakt
Säkerhet har hög prioritet för oss på Swedavia. Vi genomför därför en säkerhetsprövning innan beslut om anställning. Mer information om vad säkerhetsprövning innebär hittar du här.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, med start enligt överenskommelse. Placeringsort är Stockholm Arlanda. För frågor, kontakta Jessica Einebrant, Ansvarig Varumärke & Design på telefonnummer 070 963 27 02.

Välkommen med din ansökan, urval sker löpande dock vill vi ha din ansökan senast den 17 september 2017
Till ansökan

Annons: