Älmhults kommun söker Planarkitekt

Arbetsplatsbeskrivning
Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och har en befolkning som växer. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo med nära till det mesta och goda kommunikationer gör det lätt att pendla.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att arbeta i dynamisk verksamhet med stort fokus på tillväxt. Som planarkitekt kommer du att vara en nyckelperson i arbetet med att bygga framtidens Älmhult. Du vill arbeta med samhällsutveckling på ett lösningsfokuserat och kreativt sätt. Tjänsten finns på Miljö- och byggförvaltningen men du kommer att samarbeta med många andra både internt och externt. På förvaltningen arbetar vi med frågor som miljö, bygglov och planering. Centralt i arbetet är detaljplanering men även andra områden som rör kommunens planeringsverksamhet i stort såsom exempelvis översiktlig planering, infrastrukturplanering och stadsutveckling, alltifrån tidiga idéer till genomförande. Du förväntas också bidra till utveckling av processer och arbetsformer.

Kvalifikationer
Du har relevant högskoleutbildning med inriktning fysisk planering. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med fysisk planering. Du är kreativ och kan omsätta det i arbetet. Du är en god kommunikatör och kan uttrycka dig väl i tal, skrift och med bild/karta. Du bör ha goda kunskaper inom AutoCAD och illustrationsprogram samt GIS-erfarenhet. B-körkort är ett krav.

Erfarenhet krävs.

Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2017-09-01 Eller enligt överenskommelse

Ansökan
Ansök senast: 2017-08-20
Referensnummer: A699904/2017

Välkommen att söka genom att:
Göra en digital ansökan via denna länk.

Anställning
Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt
Kontaktpersoner
Paul Robertsson Utvecklingschef 0476-55141 alt 0722406445
Henrik Johansson Stadsarkitekt 0736-212411

Övrigt
Vi vill arbeta med dig som brinner för utveckling och vill vara med på vår förändringsresa.

Välkommen med din ansökan!

Annons: