Alingsås kommun söker Landskapsarkitekt

Arbetsplatsen:
Park&Naturavdelningen ansvarar på uppdrag av Tekniska nämnden för utveckling och skötsel av kommunens parker och naturmark. Vi är ett litet engagerat gäng som jobbar tillsammans – nu välkomnar vi dig som vill vara med och gestalta Alingsås offentliga rum – parker, lekplatser, torg men även gaturummet och stadsmiljön i stort.

Arbetsuppgifter:
Som projektledare för våra investeringsprojekt kommer du att leda projekt från idé- och skisstadiet till utförande. Antingen projekterar du mindre projekt själv eller så utför du upphandling av konsulter. Du är duktig på att driva projekten framåt och är byggledarens självklara kontaktperson. Arbetet sker ofta i samråd med kollegorna på Park&Natur, andra avdelningar, förvaltningar och konsulter. Det kan även t.ex. bli aktuellt att medverka vid framtagning av utvecklingsplaner/program för Park&Natur Du kan även få delta i exploateringsprojekt i syfte att vara en viktig länk mellan planering, genomförande och drift.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är utbildad landskapsarkitekt med intresse för såväl stora som små projekt. Du har projekterfarenhet och är van att arbeta med GIS, Photoshop, Indesign och Illustrator, vilket underlättar för att smidigt komma in i arbetet. B-körkort krävs Din språkkänsla och formuleringsförmåga i tal och skrift är mycket god. Kunnighet i CAD- ritning är mycket meriterande. Engagemang och kreativitet kopplat till förmågan att visualisera och förankra idéer samt en god samarbetsförmåga är egenskaper som värdesätts.
Erfarenhet från kommunal verksamhet är meriterande.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Ansökan
Portfolio samt personligt brev bifogas i ansökan.
Vi behandlar ansökningarna fortlöpande och ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 28/10-18

Facklig kontaktperson planarkitekt Malin Haraldsson 0322- 61 62 81

Annons: